Anna Medium i Skåne

Min far dog för en månad sedan och jag tycker att det hände konstiga saker i huset. Huset ska säljas och eftersom jag rest från USA för att kunna vara med på bouppteckning och begravning så bor jag i huset just nu. Jag kände att jag behövde vägledning i Lund med omnejd då det är här jag är nu och blir kvar minst en månad till. 

Jag har aldrig varit med om något oförklarligt innan, och det som händer är inte längre oförklarligt, det är nämligen så här att min far “går igen” i huset. Han kommer för att tala om att han har det bra på andra sidan och att han där mött nära och kära, även en älskad katt var där och tog emot honom. Jag kände energierna av min far hur tydligt som helst och kunde se konturerna av honom. En morgon satte han sig på sängkanten och talade till mig, fast rösten hörde jag inom mig, och så hoppade katten som jag minns från min barndom upp i sängen och mjauade rakt in i mitt öra. Han ville bara få mig att förstå att det här är på riktigt. Jag är så glad att jag fann Anna Medium i Skåne som är ett utbildat medium, det är verkligen en riktigt fin vägledning i Lund med omnejd som hon erbjuder och man kan vända sig till henne oavsett om man vill få hennes hjälp som medium, eller om man befinner sig i en sits där man behöver någon att prata med. Vi kan alla behöva ha en medmänniska vid vår sida ibland när livet till exempel är svårt.