En advokat i Göteborg

I den här bloggen har jag hitintills skrivit mest om mode och kläder och skönhetsvård för det är sådant som intresserar mig och som sådant många av mina följare tycker om att läsa, men den här kvällen hade jag tänkt mig att skriva ett lite annorlunda inlägg. Livet är inte alltid en dans på rosor så därför ska jag ha en lite mer seriös ton i just det här inlägget. Jag hade tänkt mig att berätta om en jurist och advokat i Göteborg som heter Hanna Larsson Rampe. Denna advokat i Göteborg är mycket kompetent och jag talar utifrån egen erfarenhet när jag säger det. Jag fick henne utsedd som ett målsägandebiträde och jag är tacksam över att jag fick just henne. Det var en jobbig period i mitt liv och stödet jag fick av henne var på två plan. Dels var det professionellt men Hanna Larsson Rampe är också en medmänniska som visade stor omsorg om mig under tiden som rättegången pågick och under tiden som vi fick vänta på domen. Efter rättegången var det två jobbiga veckor innan domen kom, och mannen som utsatt mig för brottet satt häktad så det var i alla fall skönt. Nu känner jag att jag i stort sett har fått ett avslut på hela den där cirkusen men vad jag ville ha sagt med det här inlägget det är att om ni någon gång behöver en advokat i Göteborg så försök att få Hanna Larsson Rampe. Hon kan hjälpa er med sådant som rör brottmål, vårdnad och vårdnadstvister, och hon kan också ta på sig rollen som försvarare, målsägandebiträde och försvarsadvokat.