Målare och hetsiga veckor

Hej på er alla! Hoppas att allt är bra med er, för mig är allting bra och det känns som att det kan komma att bli riktigt bra resten av veckan också. Har fullt upp med saker att göra dock, men det är kul. Då blir det inte tråkigt i alla fall. Jag ska träffa många vänner och har planerat för födelsedagsfester för helgen. Nu under vardagarna så har vi även över målare från Linköping som hjälper oss med vårt målande. Känns som att det kan komma och bli riktigt bra, det gör det faktiskt och det är det jag hoppas på. Snarare än att lägga den tiden på någonting annat stressigare så får jag då helt enkelt bara göra så att jag låter dem vara hemma hos oss och sköta målandet medan jag är iväg på annat.

Vet att de på Målerientreprenörerna i Linköping AB har väldigt duktiga målare och det känns väldigt tryggt att låta dem vara hemma hos oss och måla själva. Tycker inte alls att det känns så nervöst utan jag tror faktiskt att det kan komma att bli riktigt bra så behöver nog inte oroa mig så mycket alls över det vilket jag hoppas på ska komma att bli riktigt bra. Så bara att hålla tummarna för att målarna blir klara med det som de ska göra idag så att de inte behöver fortsätta måla nästa vecka också, vore så skönt att få det gjort.