Tänk att det finns de som vill jobba som rörmokare

Om det är något yrke jag verkligen aldrig skulle vilja ha så är det rörmokare. Skulle aldrig någonsin kunna jobba med avlopp och sådant, usch, tycker att det är hemskt. Tycker det är så imponerande att det finns folk som klarar av att jobba som det, som till och med tycker att det är roligt och som har en strävan efter att börja jobba som rörmokare i Kramfors och därför till och med går och utbildar sig. Känns så konstigt och jag har väldigt svårt för att förstå det, det har jag faktiskt, men det är klart att det finns ju alltid ganska många olika saker som man kan göra istället. Skulle aldrig själv vilja hamna i det där läget utan tycker nog att jag kan tänka mig att göra något annat då istället. Någonting som kanske är lite roligare och väldigt mycket fräschare.

Personligen så tycker jag att snickeri i så fall vore roligare, men jag är nog ganska mycket av en kontorist, det är väl det jag innerst inne är och passar bäst som. Sen finns det säkert andra mer fysiska yrken som jag skulle kunna klara av att göra men det skulle kanske inte bli så mycket mer med det. Vet dock inte exakt hur det ligger till med det, förhoppningsvis så kanske det kan ordna upp sig lite mer. Kanske kan jag då få ordning på det också, kan ju hoppas och hålla tummarna för att det kanske ändå kan ordna upp sig lite.

Men är det något rörarbete som jag behöver göra så kommer det inte göras av mig utan då kommer jag definitivt att ta hjälp av personliga rörmokare från SF Rör & Värme i Kramfors utan att tveka.